Info

Home / Info

Voor de groepslessen zijn er drie instapmomenten: september, januari en na de paasvakantie. Afhankelijk van de beschikbare plaatsen en de reeds samengestelde groepen, kan je aansluiten. Bij aanvang van het schooljaar in september kunnen we rekening houden met jouw voorkeuren. De latere instapmomenten bieden minder mogelijkheden omdat de groepen dan reeds zijn gevormd.

  • De groepslessen volgen het schooljaar. Tijdens de schoolvakanties worden er geen lessen gegeven, tenzij er inhaallessen zijn gepland. Dit laatste gebeurt in samenspraak met de leerlingen. Per trimester worden ongeveer 10 lessen gegeven.

Individuele lessen kunnen ten alle tijden worden opgestart. De duurtijd en frequentie worden in onderling overleg bepaald.

Opgelet! Gemiste lessen worden niet ingehaald. Een geannuleerde les door de docent wordt verplaatst in samenspraak met de deelnemers.

Kostprijs:

Er wordt ingeschreven voor het volledig schooljaar (28 lessen). Later instappen kan na de kerst- en paasvakantie als er plaatsen beschikbaar zijn.

In overleg kan de betaling wel gespreid worden.

  • Groepslessen: 395 euro/schooljaar
  • Individuele les (1/2 uur): 595 euro/schooljaar of 25 euro/les indien men niet intekent voor een schooljaar.
  • Oriëntatieles: 25 euro – bij inschrijving wordt deze in mindering gebracht van het inschrijvingsgeld

Instrument:

Er wordt slechts in beperkte mate nog instrumenten verhuurd. Maar we helpen je graag op weg bij de aankoop of de huur van een instrument. Twijfel je over de kwaliteit van het eigen instrument? Kom er gerust even mee langs. We bekijken het graag.

Lesboeken:

Afhankelijk van de lessenreeks die je volgt, zal er al dan niet met handboeken worden gewerkt. Je krijgt de nodige informatie mee om deze aan te kopen of je kunt deze aankopen bij de leraar.

Locatie:

Alle lessen gaan door in het Muziekatelier Maestro – Baaigemstraat 188 te 9890 Gavere.

undefined